donderdag 24 oktober 2013

Workspace Management

In mijn dagelijkse baan komt de term "Workspace Management"vaak voorbij maar in het kader van mijn CB project nu even in een andere vorm :-)

Ik heb Zondag de "nieuwe werkbank" opgehaald bij mijn nichtje (bedank Josje !!) om erachter te komen dat dit dressoir toch veel minder diep was dan het dressoir wat ik vorig jaar had staan als werkbank.
Werkbank
Toevallig bleek er bij mijn ouders nog de oude werkbank te staan welke in het verleden altijd in de schuur gebruikt was. Na afgelopen dinsdag deze uitgebreid opgemeten te hebben bleek dat deze exact in de berging zou moeten passen. Ter plekke alle handel van de werkbank afgehaald en deze op de aanhanger geworsteld samen met mijn neefje (die sterke bikkel !!!).

Vandaag (donderdag) samen met mijn broer de werkbank naar Apeldoorn gebracht (en die andere weer terug naar mijn nichtje) en in de berging gemanoeuvreerd. En blijkbaar had ik goed gemeten want hij past perfect !!


Mijn broer voelde zich geroepen om even een stukje "Creatief met hamer" te doen voor de foto's dus bij deze broer ... je staat er weer mooi op ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten